bertien den dulk

Bertien den Dulk is coach en trainer in persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en loopbanen. Zij werkt in een breed spectrum van sectoren variërend van onderwijs, kunst en cultuur tot de industrie. Na voltooiing van de studie Mens en Arbeid ontwikkelde zij zich in de instrumentele kanten van het vak als personeelsfunctionaris bij TNO, en manager HRM en bij het technisch installatiebedrijf Westinghouse waar zij ook verantwoordelijk was voor organisatieontwikkeling.Haar interesse verbreedde zich naar persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden van mensen. Zij verdiepte zich daarvoor in NLP (masterdiploma), biografische leergangen, training in coaching, lichaamswerk en familieopstellingen. Daarna volgde een periode als trainer bij KPN en als docent/trainer bij de Haagse Hogeschool. Het uitgangspunt in haar werk is het persoonlijk verhaal in relatie tot het te behalen doel, dat tevoren duidelijk wordt geformuleerd.

Trainer, coacher, loopbaanadviseur

Vanaf 1997 werkt Bertien fulltime als trainer, coach en loopbaanadviseur: coaching van uitvoerend medewerkers, professionals en management, communicatie en gedragstrainingen, loopbaanbegeleiding en werving en selectie vormen het brede palet. Haar praktijk kenmerkt zich door hechte samenwerkingsverbanden en langdurige relaties met een aantal opdrachtgevers, dat een beroep op haar doet.

Bertien heeft binnen Vlug Adviseurs een specifieke groep opdrachtgevers, maar is ook hecht verbonden met andere adviseurs omdat bij organisatie-ontwikkeling en reorganisaties trainings- en individuele vragen zich voordoen.

06 - 10 27 29 16

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo linkedin

Cases