noud van de rhee

Noud van de Rhee is thuis in arbeidsverhoudingen. Na zijn opleiding in marketing en bedrijfsorganisatie, werkte hij ruim 10 jaar in bestuur en management bij de Nederlandse vakbeweging. In 2005 versterkte Noud het team van Vlug Adviseurs en bracht zijn analytische blik en sterke gevoel voor (sociale) verhoudingen. Hij wordt ingezet in complexe situaties waar uiteenlopende belangen om inzicht en oplossingen vragen.

“Samen grip krijgen op moeilijke dingen, dat is het leukste wat er is.”

De inhoudelijke expertise van Noud richt zich op het brede terrein van strategie en bedrijfsvoering van organisaties en sectorbeleid, met de nadruk op het sociaal beleid en arbeidsvoorwaarden. Hij past deze expertise toe in processen van organisatieverandering, beleidsontwikkeling en samenwerking. Daarbij is zijn stijl van werken resultaatgericht, creatief en geeft ruimte voor participatie van betrokkenen. Opdrachtgevers zijn sociale partners, (cultureel) ondernemers/bestuurders en medezeggenschapsorganen. Voor hen vervult hij rollen als procesbegeleider, deskundige, beleidsontwikkelaar, trainer, onderhandelaar of projectleider.

Vanuit persoonlijke motivatie ontwikkelde Noud zich tot een specialist in de sectoren Kunst & Cultuur en Volkshuisvesting. Als adviseur en bestuurder is hij betrokken bij podiumkunsten, musea, podia, instellingen voor kunsteducatie, woningcorporaties en hun huurdersorganisaties.

Het LinkedIn profiel van Noud geeft een overzicht van recente opdrachtgevers. De case-beschrijvingen hieronder zijn een goede referentie voor de portefeuille van Noud en de vraagstukken waar hij voor wordt ingezet.

Onbezoldigde nevenfuncties:

  • voorzitter Vereniging Hart Muziekschool te Haarlem

                         Lees ook het interview met Cultuurconnectie

  • mede-oprichter Cultureon, coöperatief netwerk van professionals voor Cultuur

                         Lees ook het interview in Culturele vacatures 

 

06 – 51 49 11 55

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo linkedin

Cases