paul vlug

Paul Vlug studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam waar hij zich specialiseerde in de harde bedrijfseconomie en bedrijfssociologie. Studie en werk heeft hij altijd gecombineerd onder meer als journalist, onderzoeksassistent, docent bedrijfseconomie en bestuurslid van diverse maatschappelijke organisaties. Met name had hij belangstelling voor de gezondheidszorg en nieuwe woonvormen.

Grondlegger van Vlug Adviseurs

Richtte in 1984 Vlug Adviseurs op, waar adviesopdrachten, interim- en verandermanagement, enkele commissariaten/bestuursfuncties en de leiding van het bureau zijn agenda vullen. Van diverse opdrachtgevers is hij sparringpartner. Opdrachtgevers zijn besturen, raden van commissarissen, ondernemingsraden en brancheorganisaties.

Specialismen

Paul wordt met name ingeschakeld bij vraagstukken waarbij strategie en continuïteit en governance-vraagstukken aan de orde zijn (grootschalige herstructurering, fusie, verzelfstandiging, buy-out, overname). Voorts bij opdrachten in het spanningsveld tussen mensen/systemen/structuren/mentaliteit van een organisatie, zoals bedrijfscultuurprojecten. Opdrachtgevers variëren van kleine tot grote, internationaal opererende bedrijven. De sectoren zijn uiteenlopend: van woningcorporaties, creatieve sector tot gezondheidszorg en zware industrie.

06 - 53 29 90 35

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo linkedin

Cases